WIJDEMEERSE WEBKRANT
Info-avond: Overmeer
Nederhorst den Berg, wo 30 september 2009

Op 13 oktober is de informatiebijeenkomst Overmeer en Sportvelden Overmeer-Zuid voor alle belangstellenden in De Herberg.

persbericht

13 oktober: informatie-avond Overmeer

Op dinsdag 13 oktober is de informatiebijeenkomst ‘Overmeer en Sportvelden Overmeer-Zuid’ voor bewoners van Overmeer en andere belangstellenden in De Herberg, Vreelandseweg 1. Inwoners zijn vanaf 19.30 uur welkom. Het programma begint om 20.00 uur.

Kwaliteitsimpuls

Het belangrijkste doel van deze bijeenkomst is om met de bewoners van Overmeer te praten over de aangekondigde kwaliteitsimpuls in het bestaande Overmeer om een betere aansluiting te krijgen met het toekomstige Overmeer-Zuid. De renovatie van de riolering biedt een ideale gelegenheid om die kwaliteitsimpuls – onder andere op het gebied van groenvoorziening en parkeergelegenheid – gelijktijdig te realiseren. Stedenbouwkundig bureau SRO geeft een toelichting op de herinrichting, waarop de aanwezigen tijdens de bijeenkomst hun reactie kunnen geven. Tevens wordt er  een klankbordgroep van mensen uit de wijk opgericht, die gedurende het traject betrokken blijft. Geïnteresseerden kunnen zich na afloop van de bijeenkomst hiervoor opgeven.

Agenda

Andere onderwerpen voor de avond zijn:

  1. De Alliantie Gooi & Vechtstreek informeert over de renovatieplannen voor de huurwoningen in Meidoornlaan, Esdoornlaan, Kastanjelaan, Acacialaan Prunuslaan en Werthouder Bloklaan;
  2. De gemeente licht de werkzaamheden aan het  rioleringsstelsel en de planning voor de komende maanden toe en geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen in het project Overmeer-Zuid.
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om op 13 oktober a.s. in De Herberg aanwezig te zijn. De bijeenkomst is rond 22.00 uur afgelopen.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
16 gr.
windkr. 2