WIJDEMEERSE WEBKRANT
Herfstmarkt Ankeveen
Ankeveen, za 3 oktober 2009

Meer informatie over de herfstmarkt in Ankeveen, die op zaterdag 10 oktober gehouden zal worden.

ingezonden bericht

Herfstmarkt tijdens Kermisweekend Ankeveen

Vorige week hebben we u al kunnen informeren over de op handen zijnde herfstmarkt in Ankeveen. Deze zal worden gehouden op zaterdag 10 oktober.

Omdat dan ook de jaarlijkse kermis plaatsvindt, en het marktterrein te klein is voor zowel kermis als markt, zal de markt verhuizen naar de Stichtse Kade. De afgelopen 4 jaren hebben uitgewezen dat dit een prima alternatief is. Er zijn zelfs stemmen opgegaan  of de markt niet altijd op de Sticjhtse kade zou kunnen staan!

Het is er dan ook altijd erg sfeervol. Midden op straat, bij de kruising met de Van Blarcumlaan, verrijst het koffieterrras. Op het terrein van de Vriendschapskring en buurman Sandfire staan kramen, en natuurlijk op straat in de parkeervakken.

De kramen staan gezellig onder hoge bomen, die op die manier voor een natuurlijke beschutting zorgen. Qua weerbeeld en temperatuur lijkt het er op, dat we de zomer dit jaar voorgoed achter ons hebben gelaten. Regen, wind, vallende bladeren, dat is het herfstbeeld van dit moment. De bladeren beginnen ook langzamerhand te kleuren, waarmee het thema “Herfst” nog eens extra wordt onderstreept.

Zoals altijd tijdens de herfstmarkt zijn er extra ondernemers aanwezig.
Er komen in elk geval twee kramen met tuinplanten en tuindecoraties. Daarnaast vertoont Henk Verhaar zijn talenten met houtdraaiwerk. Tollen schijnen zijn specialiteit te zijn. De imkerij komt met diverse honingproducten en andere zaken. Emma’s mode, jarenlang een vaste ondernemer op de markt, is er ook, en er komt een kraam met kalebassen.

Tot slot is er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen leuke dingen gaan doen met glazen potjes. Kortom: het is weer de moeite waard om de markt te bezoeken!

Namens Bruisend Ankeveen,
Jan van Ingen

 

N.B. De plaatsing van een bericht is onderworpen aan de regels en verantwoordelijkheid die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 5