WIJDEMEERSE WEBKRANT
Eénrichtingverkeer De Strook
Breukeleveen, do 8 januari 2009

Vanwege de schaatsdrukte heeft de gemeente Maarssen tot nader order éénrichtingsverkeer ingesteld op de Nieuweweg bij recreatiegebied De Strook in Breukeleveen.

De Strook is het strand aan de Vijfde Plas, de zuidelijkste van de Loosdrechtse Plassen. red. WWK

persbericht

Houd de weg vrij voor hulpdiensten
Vanwege schaatsdrukte: éénrichtingsverkeer bij De Strook

Vanwege de schaatsdrukte heeft de gemeente Maarssen tot nader order éénrichtingsverkeer ingesteld op de Nieuweweg bij recreatiegebied De Strook in Breukeleveen. Ook zijn er sinds woensdag 7 januari verkeersregelaars aangesteld om het verkeer in goede banen te leiden. Daarmee wil de gemeente Maarssen de wegen, de woningen en het gebied rondom Molenpolder en De Strook bereikbaar houden voor hulpdiensten en parkeerexcessen voorkomen.

Daarnaast is er extra inzet van politie in het gebied. De politie heeft gecontroleerd in het gebied en de wegen zijn nu vrij voor de doorgang van hulpdiensten.

Weg vrijhouden voor hulpdiensten

De gemeente Maarssen en de politie doen een beroep op het gezonde verstand van schaatsers om de weg vrij te houden zodat hulpdiensten in geval van nood het gebied kunnen bereiken.
Wanneer u met de auto komt, parkeer dan alleen waar dit is toegestaan. Parkeer niet zodanig dat de vrije doorgang voor hulpdiensten wordt gehinderd of geblokkeerd. Mensen die dit toch doen, riskeren een boete en draaien op voor de kosten van de takelwagen. Er wordt op toegezien dat de vrije doorgang voor de hulpdiensten te allen tijde wordt gewaarborgd!

Eénrichtingsverkeer bij De Strook

In het gebied Molenpolder is de weg in twee richtingen berijdbaar. Tot nader order is éénrichtingsverkeer ingesteld op de Nieuweweg bij recreatiegebied De Strook (rijrichting vanaf de Herenweg naar het Zandpad). De verkeersregelaars staan onder andere op het punt Zandweg/Nieuweweg waar een inrijverbod geldt vanwege het éénrichtingsverkeer.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
mistig
- 2 gr.
windkr. 2