WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ottenhome naar Zuwe
Kortenhoef, wo 4 februari 2009

Annemiek van de Water, eigenaar van Ottenhome, heeft haar bedrijf verkocht aan Tim Emmelot van jachthaven De Nieuwe Zuwe aan de Wijde Blik.

Hans van Keken opent op de voorpagina van de G&E met het bericht dat de honderd huurboten van Ottenhome verhuizen naar jachthaven De Nieuwe Zuwe aan de Wijde Blik in Kortenhoef.

Puzelstukken

De puzzelstukken lijken in elkaar te vallen. Ottenhome deede een poging om door te starten aan De Strook aan de Vijfde Plas. De gemeente oordeelde gisteren dat het bestemmingsplan dat niet toeliet. Tim Emmelot, sinds een jaar eigenaar van De Nieuwe Zuwe, maakte vorige week bekend dat hij de jachthaven en de horecagelegenheid gaat samenvoegen. Hij wil daar de mogelijkheid van bedrijfsuitjes openen. Zijn grote voorbeeld was Ottenhome.

Zeildagen

In een toch al gepland gesprek tussen Van de Water en Emmelot vonden beiden elkaar gisteren. Er werd besloten binnen een paar uur om Ottenhome te verkopen aan De Nieuwe Zuwe. Beiden zien de combinatie als een fantastische kans. De bezoekers van Ottenhome kunnen een boot komen huren. Ook de zeildagen van Ottenhome kunnen georganiseerd worden.

Dossier Ottenhome

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
1 gr.
windkr. 2