WIJDEMEERSE WEBKRANT
Politiek Café VVD over OV
Wijdemeren, di 22 december 2009

Op 14 januari houdt de VVD een politiek café over openbaar vervoer in Dirk's Sportcafé. De discussie zal worden geleid door Wim Kozijn, oud-burgemeester van 's-Graveland.


Wim Kozijn

ingezonden bericht

VVD Nieuws

Geachte redacties,

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen Wijdemeren zal op 14 januari 2010 een Politiek Café worden gehouden. Het onderwerp van het Politieke Café is openbaar vervoer. De bedoeling van het Politieke Café is dat de lijstrekkers van de partijen die meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen de kans krijgen om hun standpunten over het openbaar vervoer richting het publiek kenbaar te maken en het publiek daarop te laten reageren. Voorts kan tijdens het houden van een discussie verduidelijkt worden hoe gemeenten voor de toekenning en de hoeveelheid openbaar vervoer afhankelijk zijn van de provincie dan wel landelijk, alsmede van de marktwerking met de daarbij behorende uitvoering.

Het Politieke Café wordt gehouden in Dirk's Sportcafé, Zuidsingel 54 en start op 20.00 uur en eindigt op 22.00 uur. Rond 21.00 uur zal een korte pauze gehouden worden. De discussie zal worden geleid door Wim Kozijn, oud burgemeester van diverse Gooische gemeenten. En dat alles in een ontspannen sfeer van een sportcafé, waarbij de laagdrempeligheid er voor zorgt dat iedere burger er aan deel kan nemen. Aanwezig zullen zijn Elisabeth Post gedeputeerde van de provincie Noord Holland en Bruno Bruins van Connexxion.

Het Politieke Café  wordt georganiseerd door de VVD campagne commissie Wijdemeren.

Iedereen die mee wil discussiëren en bewust wil kiezen is welkom !

Voorts wordt er een tweede politiek café georganiseerd op 16 februari 2010. Dit Politiek Café zal worden geleid door Janine Hennis-Plasschaert en zal vooralsnog worden gehouden bij Heineke te Loosdrecht. Nadere bijzonderheden over dit te houden Politiek Café zullen u nog bekend worden gesteld. Maar noteer alvast de datum.

Met vriendelijk groeten,

Namens de VVD campagne commissie Wijdemeren,

Ab Wijkamp

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
1 gr.
windkr. 2