WIJDEMEERSE WEBKRANT
Piet zoekt Vrouw
Kortenhoef, za 5 december 2009

Op de Curtevenneschool leek de komst van Sinterklaas op een huwelijksmarkt. Bijna was juf Jacqueline getrouwd en wel naar Spanje vertrokken.

ingezonden bericht

Spannende ontknoping op de Curtevenneschool

Afgelopen vrijdag is op de Curtevenneschool het grote mysterie opgelost. Op wie van de juffen was Piet Casanova verliefd? Met welke juf zou hij trouwen?

Al weken hield die vraag de kinderen én de juffen bezig. Omdat alle juffen stiekem hoopten dat zij de gelukkige waren, kwamen ze vrijdag allemaal in een trouwjurk naar school. Ook de kinderen hadden hun mooiste feestkleren aangetrokken en met rozenbogen en een rode loper werden Sint en zijn Pieten onthaald.

Piet Casanova wist de naam van de juf waarop hij verliefd was niet meer, maar hij herinnerde zich wel haar heerlijke rozengeur. Na de polsen van alle juffen te hebben besnuffeld, bleek juf Jacqueline de gelukkige. Met haar zou Piet Casanova dus trouwen! Iedereen was er klaar voor, maar ineens kwam daar de jeugdliefde van Piet Casanova binnenstormen. Zij wilde trouwen met haar Casanova! Het Pietenpaar vormde een prachtig stel en dus deed juf Jacqueline een stapje terug. Piet Casanova trouwde met zijn damespietje en de kinderen waren getuige van het droomhuwelijk.

Piet Casanova en zijn kersverse vrouw gaan nu op huwelijksreis en alle juffen blijven gewoon op de Curtevenneschool. Gelukkig maar!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regenachtig
8 gr.
windkr. 3