WIJDEMEERSE WEBKRANT
Eemnes - Loosdrecht 0-4
Loosdrecht, do 18 september 2008

Loosdrecht won afgelopen zaterdag, na een moeizaam begin, met nul - vier van Eemnes.

ingezonden bericht

Eemnes - Loosdrecht 0-4

Loosdrecht heeft afgelopen zaterdag een prima vervolg gegeven aan de eerste overwinning in de competitie van dit seizoen.

Na een moeizame maar terechte overwinning op CJVV was het nu Eemnes dat een maatje te klein was voor streekgenoot Loosdrecht. Het was dat Loosdrecht in de beginfase de 100 % scherpte miste anders had deze wedstrijd nog veel eerder beslist geweest. Sterker nog, Loosdrecht begon eigenlijk heel matig aan de wedstrijd, hanteerde teveel de lange bal en daarmee ook onnodig balverlies. En zo kon het zijn dat Eemnes mede gebaseerd op het behaalde punt uit bij UVV meer en meer vertrouwen kreeg in het behalen van een goed resultaat. Maar toen Eemnes na een half uur de meeste krachten al verspeeld had en Loosdrecht eindelijk vanuit een voetballende invalshoek met name via de rechterflank meer en meer gevaarlijk werd was het Paul van Huisstede die op aangeven van oud-Eemnesser Jeroen Out binnenknalde. En dat was eigenlijk al de nekslag.

Loosdrecht heeft zijn organisatie namelijk goed staan en geeft maar weinig weg, had de verdiende voorsprong te pakken en het was wachten op een uitbreiding van het aantal goals. Marco Berkenbosch schoot zo nog voor rust de nummer twee binnen en na rust was het een kwestie van uitbouwen. Eenmaal was Eemnes nog gevaarlijk uit een standaardsituatie. De kopbal werd echter prima gepareerd door de ook van Eemnes overgekomen Guido van der Meer en zo was er eigenlijk geen vuiltje meer aan de lucht. Want middels Mitchel Frederici werd het 3-0 en 4-0 voor Loosdrecht en als het ploegbelang had gezegevierd dan was de score nog wel verder opgelopen.

Eemnes was simpelweg een maatje te klein en ondanks de motiverende aanmoedigingen van de trainer kon het geen vuist meer maken. Volgende week wordt al weer de derde wedstrijd gespeeld en dan moet het thuis aantreden tegen promovendus VVA ´71 uit Achterberg.

Roland Wiegmans
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
17 gr.
windkr. 3