WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nostalgische Dia-avond
Loosdrecht, wo 19 november 2008

Ach ja, weet je nog wel... De HKL organiseert a.s. vrijdag weer een dia-avond. Dit keer met foto's van de omgeving en schoolfoto's van voor 1950.

ingezonden bericht

Op vrijdag 21 november organiseert de Historische Kring Loosdrecht weer één van de populaire dia-avonden. Henk van Dijk en Jan Dokter vertonen de lichtbeelden, geven zo nodig uitleg en modereren de doorgaans levendige discussies.

Geboren en getogen Loosdrechters weten dat deze avonden altijd interessant zijn en kijken er naar uit om hun kennis te toetsen. Voor nieuwbakken Loosdrechters is dit een goede gelegenheid iets te weten te komen over ons dorp.

Aan bod komen dit keer schoolfoto's van voor 1950, afgewisseld met foto's van ondermeer landschappelijk schoon. De voorstelling vindt plaats in de Gereformeerde Kerk in Nieuw-Loosdrecht, waar voldoende plaats is voor alle belangstellenden. De toegang is gratis, ook voor niet-leden van de Historische Kring. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur

Tijdens deze bijeenkomst bestaat tevens de mogelijkheid het nieuwe boekje van de HKL, HET LOOSDRECHT VAN TOEN. in te zien en aan te schaffen
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
9 gr.
windkr. 2