WIJDEMEERSE WEBKRANT
Rotonde Open op 25-11?
Nederhorst den Berg , wo 12 november 2008

Eerst het zuur, dan het zoet. Van vrijdag tot zondag wordt het erger. Dan, op de 18e gaat de rotonde een beetje open. Op 25 november is het leed geleden.

(Je hoort ze in Nederhorst denken... Eerst zien, dan geloven.)

bericht op website Noord-Holland

Verkeershinder door werk aan rotonde Gabriëlweg

Vanaf vrijdag 14 november tot en met zondag 16 november 2008 krijgt het doorgaande verkeer op de N201 te maken met ernstige verkeershinder. De provincie voert dan de laatste werkzaamheden uit aan de turborotonde op de kruising van de N201 met de Gabriëlweg (N253).

De werkzaamheden starten vrijdagavond 14 november omstreeks 20.00 uur met het opbreken van het asfalt bij de te maken aansluitingen. Hierdoor is op de bypass tijdelijk maar één rijstrook beschikbaar. Met stoplichten worden de verkeersstromen gereguleerd. Van 15 tot en met 17 november zullen er alleen overdag werkzaamheden plaatsvinden en zal af en toe sprake zijn van verkeershinder.

Op 18 november zal de provincie de nieuwe turborotonde gedeeltelijk openstellen voor het verkeer. Hierdoor zal de Gabriëlweg (N523) weer beperkt open zijn voor het verkeer van en naar Nederhorst den Berg. Het verkeer vanuit Hilversum kan dan weer via de Gabriëlweg (N523) naar Nederhorst den Berg kan rijden. Ook het verkeer vanuit Nederhorst den Berg kan dan weer via de turborotonde richting Vreeland rijden. Het doorgaand verkeer op de N201 uit de richting Vreeland blijft dan nog gebruik maken van de bypass en volgt voor Nederhorst den Berg een omleidingsroute. Deze route zal met borden worden aangegeven.

In de periode van de 18 november tot en met 25 november zal de provincie de turborotonde verder afmaken. Vervolgens zal de turborotonde op 25 november volledig worden opengesteld voor het verkeer. Dit betekent dat de aansluiting met de Gabriëlweg (N523) vanaf dat moment weer zonder beperkingen beschikbaar is voor het verkeer van en naar Nederhorst den Berg.

Van 25 november tot eind december voert de provincie afrondende werkzaamheden uit die weinig tot geen verkeershinder veroorzaken. In deze periode zal onder meer het nieuwe fietspad worden aangelegd. Totdat dit gereed is blijven de fietsers gebruiken maken van de tijdelijke fietsroute.

Bron: website Noord-Holland

bron
NH
foto
---
auteur
NH
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
10 gr.
windkr. 4