WIJDEMEERSE WEBKRANT
Theeconcert Jagthuis
Horstermeer, za 8 november 2008

Op zondag 23 november wordt het volgende theeconcert in het Jagthuis in de Horstermeer gegeven. Ierse melodieën met het Rodin Pianotrio.

persbericht

Ierse melodieën met Rodin Pianotrio in het Jagthuis

Zondag 23 november is het volgende theeconcert in het Jagthuis.


Rodin Pianotrio

Op het programma staat het niet zo vaak uitgevoerde werk van de Zwitserse Nederlander Frank Martin: Trio sur des mélodies populaires irlandaises pour piano, violon et violoncelle uit 1925. Het is een heerlijk stuk vol ritmiek en melodieën van Ierse liederen en dansen. Daarvoor hoort u een pianotrio van Beethoven en na de pauze spelen de dames het Dumky-trio van Antonin Dvorak. Anna van Nieukerken is de pianiste, Sophia Torrenga de violiste en Sanne van der Horst de celliste van het Rodin Pianotrio, dat zijn naam ontleent - inderdaad - aan de beeldhouwer Auguste Rodin, die naast een groot kunstenaar ook een groot bewonderaar van vrouwen was...

Het concert door het Rodin Pianotrio vindt plaats op zondag 23 november en begint om half vier. Voorafgaand aan dit concert is het mogelijk een wandeling te maken door de Horstermeerpolder. Wanneer u zich om 14 uur bij Het Jagthuis meldt, ontvangt u een routebeschrijving en toelichting van de wandeling die onge veer een uur duurt. Meer informatie is te vinden op www.jagthuis.nl. Reserveren (16 euro per kaart) via de website, per e-mail via stal at jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer). Aanvang 15.30 uur.

bron
persbericht
foto
J.W. Toebes
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
9 gr.
windkr. 2