WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuwe Boodschap Zagt
Oud Loosdrecht , wo 19 maart 2008

De hooibalen van Gert Zagt dragen een nieuwe boodschap uit. Iemand heeft er drie omgekeerd. Er staat nu: Een verdieping in onze plassen.

Dossier Verdiepingen

ingezonden bericht

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 maart j.l. de slogan op de bekende hooibalen in het weiland langs de Molenmeent te Loosdrecht een volkomen andere inhoud gegeven door slechts enkele balen om te rollen. Het onderzoek naar de daders is nog in volle gang.

Gedurende vele weken was de leus: 'GEEN VERDIEPINGEN IN ONZE PLASSEN'.


Dit stond er.

Door slechts drie balen om te rollen de G, E en N, staat er nu: 'EEN
VERDIEPING IN ONZE PLASSEN'.


Dit staat er.

Op zich kan ik de humor en creativiteit wel waarderen. Het is erg grappig dat er nu uit alle hoeken reacties komen om mij op de nieuwe situatie te wijzen. Zelfs totaal onbekenden komen aan de deur om te vragen of we wel weten wat er nu staat!

We leven in een democratie dus ook een tegengeluid mag gehoord worden al zal dat van die enkeling komen die je met een lampje moet zoeken. Dat dit in het donker gedaan is is op zich dus al een teken!
Het enige wat ik momenteel als tegengas geef is 's avonds de schijnwerpers uitlaten want de termijn om een zienswijze tegen dit plan in te dienen is toch al verstreken ........

Met vriendelijke groet,

Gert Zagt
Oud Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
6 gr.
windkr. 4