WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vakantie: Beladen woord
Loosdrecht, za 15 maart 2008

Fractievoorzitter Jaap van Waveren (DBL) geeft toelichting op de twist die met VVD-er Ruud Buijs ontstond na het gebruik van het woord vakantie.

ingezonden bericht

VAKANTIE

Het woord "vakantie" heeft sinds de raadsvergadering een beladen betekenis gekregen. Mede omdat wij de indruk hebben dat het gebruik van dit woord tot onbegrip heeft geleid willen wij dat toch nader toelichten.

In de eerste commissievergadering waarin het plan West End op de agenda stond verklaarde de fractievoorzitter namens de VVD dat zij nooit bebouwing hoger dan twee verdiepingen zouden accepteren langs de Loosdrechtse Plassen.

In de volgende vergadering werd het plan met 4 verdiepingen, mede door de VVD, goedgekeurd.

Radicale ommezwaai VVD.

De uitleg van deze ommezwaai werd door een ander fractielid verklaard met de mededeling dat de eerste uitspraak nooit gedaan had mogen worden en dat het kwam omdat hij met vakantie was geweest. In de aanvaring in de raadsvergadering met de heer Buys werd het woord vakantie dan ook in die context gebruikt.

Normen, waarden en feiten.

DorpsBelangen Loosdrecht hecht grote waarde aan normen, waarden en feiten en wil zich op geen enkele wijze bemoeien met privé aangelegenheden van anderen tenzij het gaat om een collega raadslid te feliciteren met de geboorte van een gezonde dochter.  

Jaap van Waveren
Fractievoorzitter DorpsBelangen Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 2