WIJDEMEERSE WEBKRANT
Grond Eikenrode overgedragen
Nieuw Loosdrecht , do 6 maart 2008

Vanmiddag heeft Wijdemeren de grond van landgoed Eikenrode officieel overgedragen aan de eigenaar van het landgoed, Martien Plasmeijer.

persbericht

Grondoverdracht Eikenrode getekend

Op donderdagmiddag 6 maart heeft de gemeente Wijdemeren de grond van landgoed Eikenrode officieel overgedragen aan de eigenaar van het landgoed, Martien Plasmeijer.


Martien Plasmeijer krijgt grond van Eikenrode uit handen van wethouder Nelleke Schenkkan.

Plasmeijer sprak daarbij vooral zijn waardering uit voor de inzet en het werk van Nelleke Schenkkan, die met haar aantreden als wethouder de portefeuille Eikenrode, inclusief turbulente voorgeschiedenis, onder haar hoede kreeg.

Plasmeijer: "We zijn elkaar, ondanks alle moeilijkheden, nooit kwijtgeraakt. Dat komt omdat we dezelfde intentie hadden, het instandhouden van Eikenrode." Ook de rol van de Rabobank werd door Plasmeijer aangehaald: "Het geduld en de betrokkenheid van de Rabobank waren cruciaal voor het slagen van mijn droom. Ze zijn trouw gebleken aan hun eigen kernwaarden."

Als symbolische bekrachtiging overhandigde wethouder Schenkkan, na ondertekening van de overdracht, een schaal met aarde uit de tuin van Eikenrode aan Martien Plasmeijer.
bron
persbericht
foto
studio De Bock
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 3