WIJDEMEERSE WEBKRANT
Fotowedstrijd Gemeente
Wijdemeren, ma 30 juni 2008

De gemeente organiseert een fotowedstrijd. De mooiste foto's komen in de gemeentegids van volgend jaar.

persbericht

Voor nieuwe gemeentegids 2009
Fotowedstrijd "Breng uw Wijdemeren in beeld"

Voor de nieuwe gemeentegids is de gemeente op zoek naar mooie plaatjes van Wijdemeren en haar bewoners. De gemeente organiseert hiervoor een fotowedstrijd met de opdracht "Breng uw Wijdemeren in beeld". Iedereen mag meedoen, jong en oud. De mooiste foto staat een jaar lang prominent in de gemeentegids en de winnaar ontvangt zijn of haar foto afgedrukt op canvas.

De fotowedstrijd "Breng uw Wijdemeren in Beeld" kent vier categorieën: recreëren, cultuur, wonen en werken in Wijdemeren. Deelnemers kunnen tot 31 augustus 2008 hun foto's e-mailen naar fotowedstrijd at wijdemeren.nl of op een CD sturen naar Gemeente Wijdemeren, t.a.v. afdeling Communicatie, Postbus 41 1243 ZG, 's-Graveland. Vermeld naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en waar en wanneer de foto gemaakt is . De gemeentelijke jury onder leiding van burgemeester Bijl selecteert uit de inzendingen drie foto's per categorie. Deze verschijnen in september op de website van de gemeente. Uit deze 12 foto's kiezen de bezoekers van www.wijdemeren.nl de winnende foto.

Eisen en voorwaarden

  • De foto is digitaal en heeft de hoogst mogelijke resolutie. Stel de camera in op de hoogste resolutie en de JPEG-instellingen met de beste kwaliteit.
  • De foto is in 2007 of 2008 in Wijdemeren gemaakt.
  • Deelnemers mogen maximaal 4 foto's inzenden.
  • Foto's worden eigendom van de gemeente en mogen zonder vergoeding voor andere doeleinden gebruikt worden.
Op www.wijdemeren.nl (klik rechts op de button) staat meer informatie en het gehele wedstrijdreglement van deze fotowedstrijd.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2