WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kaders stellen
Loosdrecht, za 21 juni 2008

Wim van Oudheusden wil dat de gemeenteraad zich onafhankelijker opstelt en dat fractieleden niet bang zijn om teruggefloten te worden.

ingezonden brief

Wanneer gaan onze raadsleden zelf de kaders bedenken?

Binnenkort is de kadernota recreatiebeleid aan de orde. In de commissiebehandeling was ik getuige van een zwak politiek gedoe.

Slechts een enkeling durfde er iets over te zeggen. Waarom is men eigenlijk zo stil? Bang om, na je mening te hebben gegeven, door hogere machten
(fractievoorzitter? wethouder?) in de eigen partij te worden teruggefloten? En zo publiekelijk af te gaan?

De vraag is maar, of iemand met een mening niet juist méér respect geniet bij de kiezers dan degene die zo iemand terechtwijst..... De tijd zal het leren.

Nee, dan onze Provinciale volksvertegenwoordigers. Die stellen nog vragen en beinvloeden zo het besluitvormingsproces. Zoals de bijdrage van Ed Wagemaker, die het in de hele provincie durft op te nemen voor de 'gewone' man of vrouw, die óók wil recreëren. Klasse!

Nee, hier niet, hier wordt de ene na de andere foeilelijke recreatiebungalow gebouwd; bv. bij v.d.Hoeven. En dat, nadat daar destijds op illegale bewoning controlerende ambtenaren de deur werden gewezen.

Beste raadsleden, doe iets, laat uw mening horen, U beslist, het College gist. Althans zo zou het ook moeten kunnen!

Wim van Oudheusden
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
23 gr.
windkr. 2