WIJDEMEERSE WEBKRANT
Avond op het Naardermeer
's-Graveland, wo 23 juli 2008

In augustus organiseert Natuurmonumenten avondvaartochten op het Naardermeer. Ook zijn er overdag gezinstochten.

persbericht

Bezoek het Naardermeer in de avonduren

De rust en de stilte. Dat vindt u ’s avonds op het Naardermeer. Tijdens een avondvaartocht met de fluisterboot geniet u optimaal van dit natuurgebied van Natuurmonumenten. Overdag kunt u mee met een vaartocht naar de eendenkooi of de gezinstocht ‘Naardermeer Live’.

Op donderdag 7, 14, 21 en 28 augustus van 18.00 tot 21.00 uur kunt u mee met de avondvaartocht. Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 augustus kunt u ’s middags van 13.30 tot 16.30 uur mee met een vaartocht naar de eendenkooi van het Naardermeer. Deze tocht vindt elke vrijdag, zaterdag en zondag plaats. Voor leden van Natuurmonumenten kost een vaartocht € 8,00 en voor niet-leden € 12,00. Het complete overzicht met excursiedata staat op www.naardermeer.nl.

Voor gezinnen met kinderen van 6 t/m 12 jaar is er elke woensdag van 13.30 tot 16.30 uur de avontuurlijke vaartocht ‘Naardermeer Live’. Met speciaal opgeleide gidsen maak je een avontuurlijke natuurbeleeftocht. Onderweg doe je samen met je ouders pittige opdrachtjes op en rond het water. Zo kom je van alles te weten. Je zal je zeker niet vervelen! Kosten: € 4 (kinderen 6 t/m 12 jaar), € 5 (leden), € 8 (niet-leden).

Wilt u Natuurmonumenten helpen dit natuurgebied te beschermen? Voor € 2,- bent u al lid van Natuurmonumenten. Kijk op www.natuurmonumenten.nl of bel de ledenservice.

Er is helaas beperkt plaats op de boot. Voorkom teleurstellingen en reserveer tijdig bij de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55 of via www.naardermeer.nl. Het vertrekpunt van de vaartochten is bij De Visserij, Meerkade 2, Muiderberg. Voor mindervaliden is een rolstoellift aanwezig. Een keer iets anders doen met een familiedag of personeelsuitje? Boek dan een groepsexcursie bij onze ledenservice.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2