WIJDEMEERSE WEBKRANT
Langs elkaar Praten
Kortenhoef, vr 11 juli 2008

Sander de Leeuw denkt dat VVD-raadslid Ruud Buijs en hij langs elkaar heen praten. Hij geeft zijn zienswijze nog een keer.

Dossier SV 's-Graveland

ingezonden brief

Uit de reactie van raadslid Buijs (of is het nu Buys, als hij het zelf niet weet, weet ik het ook niet) die overigens ook betaald wordt van gemeenschapsgeld, blijkt maar weer eens dat de essentie van het probleem na al die jaren nog steeds niet duidelijk is binnen de gemeenteraad. Het gaat om een kleedaccommodatie die eigendom is van de gemeente en die staat op een gemeentelijk sportpark. Het is dus aan de gemeente om met Schipper te praten over nieuwbouw. Als daarbij geld bespaard kan worden is dat natuurlijk prima.

NB: voor degenen die nog steeds denken dat de SV niets zelf doet: alle overige zaken op het complex (o.a. kantine, lichtmasten, bijgebouwen) zijn eigendom van de SV en ook door de SV bekostigd. Deze worden door onze vrijwilligers onderhouden en verkeren dan ook in prima staat.

Voorlopig lijkt me dit voldoende reactie van mijn kant. Ik heb bij het lezen van de stukjes  van  de heer Buijs namelijk sterk het idee hij op een volledige andere golflengte zit. Ik meld me na 100 dagen weer over dit onderwerp. Kijken of de gemeente dan al een steek verder is gekomen of dat er dan weer een hoop tijd en gemeenschapsgeld besteed is zonder resultaat.

Met vriendelijke sportgroet,

Sander de Leeuw
Kortenhoef

Naschrift redactie WWK:

Ook wij zijn enigszins in verwarring over de naam van het VVD-raadslid. Op de gemeentelijke website staat dat hij R. Buijs heet. Zijn ingezonden berieven ondertekent hij met Ruud Buys.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 4