WIJDEMEERSE WEBKRANT
Man mishandeld
Loosdrecht, di 8 juli 2008

Een 32- jarige man werd op de Nieuw Loosdrechtsedijk zondagavond 6 juli rond 20.00 uur door drie mannen op fietsen in elkaar geslagen.

politiebericht

Man in elkaar geslagen
Zondagavond op Nieuw-Loosdrechtsedijk

Een 32- jarige inwoner van Loosdrecht werd lopend op de Nieuw Loosdrechtsedijk zondagavond 6 juli rond 20.00 uur door drie mannen op fietsen aangesproken.

De fietsers stopten en wilden iets weten van de wandelaar. Toen hij antwoordde dat hij uit Polen kwam en dus geen goed Nederlands sprak, werd hij direct hard in z'n gezicht geslagen. Waardoor hij achterover viel. Vervolgens werd hij op de grond nog een paar keer geslagen en geschopt. De man stond op toen de mannen weggingen. De volgende dag is hij naar het ziekenhuis gegaan en heeft aangifte gedaan. Hij heeft flinke zwellingen en verwondingen in het gezicht en zwaar gekneusde ribben. De politie heeft een onderzoek naar de mishandeling ingesteld.

Signalement:

Het gaat om drie blanke mannen. Een was gespierd, rond de 1.90 m en ongeveer 35-40 jaar. Zijn maten waren ongeveer 25-30 jaar en rond de 1.80 m., met een normaal postuur en zwart haar.

Getuigen:

De politie zoekt naar getuigen van het incident of personen die meer kunnen vertellen. U kunt contact opnemen met de politie Gooi en Vechtstreek op nummer 0900- 8844. U kunt ook anoniem bellen via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

bron
politiebericht
foto
---
auteur
politiebericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
15 gr.
windkr. 2