WIJDEMEERSE WEBKRANT
Goed overleg Eikenrode
Nieuw Loosdrecht zo 3 februari 2008

Frank Moorman uit Loosdrecht laat een tegengeluid horen tegen de ingezonden brief van de heer Lieferink. Het overleg tussen Eikenrode en de omgeving is prima.

Update 4-2-2008, 16:52:

Frank Moorman brengt twee preciseringen aan in de eerste regel van zijn ingezonden brief. De eerste zin is aangepast.

ingezonden brief

Veiling Landgoed Eikenrode

De heer Plasmeijer heeft op 17 jan j.l. de bij de bijeenkomst aanwezige bewoners uitleg gegeven over de manier waarop de parkeerplaats en aansluiting op de openbare weg tot stand zal gaan komen. Er was, behoudens één aanwezige, consensus, dat de voorgestelde manier de beste oplossing zou zijn.

Uit bovenstaande blijkt, in tegendeel tot wat de heer Lieferink stelt, dat er bewoners zijn, die zich juist niet verzetten.
De opmerking, dat de bewoners van de Laan van Eikenrode het niet spijtig vinden als het doek voor Landgoed Eikenrode zou vallen, ervaar ik persoonlijk als kwetsend.

De heer en mevrouw Plasmeijer hebben van een verwaarloosd Landgoed een juweel gemaakt. Ze hebben de passie om het juweel nog mooier te maken. Buiten passie is er uiteraard een noodzakelijke zakelijke kant. Als goede buur moet je ook daar oog voor hebben.

Landgoed Eikenrode is een onderdeel van Koninginnedag geworden. Loosdrecht wordt gastvrij ontvangen. Indien het doek voor Landgoed Eikenrode zou vallen, dan maak ik me juist zorgen voor dit soort tradities en de verdere ontwikkeling.

Ik vind het onfatsoenlijk, dat de heer Lieferink zijn bericht van 31/1 namens de bewoners van de Laan van Eikenrode geplaatst heeft.

Frank Moorman
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
4 gr.
windkr. 5