WIJDEMEERSE WEBKRANT
Blootgewoon in Ankeveen
Ankeveen, do 24 april 2008

Op 8 juni organiseren de naturistenverenigingen in Nederland een Open Dag. Men kan dan ook de ALB in Ankeveen gratis bezoeken. 

persbericht

Mooi weer in de meivakantie?
Kom blootgewoon genieten in de Ankeveense Plassen!

Het voorjaar was tot nu toe (te) koud en (te) nat. De vooruitzichten voor de komende meivakantie zijn echter gunstig(er). Op een mooie, warme vakantiedag kan men naturistisch komen genieten op een schitterend eilandje in de Ankeveense Plassen.

Dit schone en veilige verenigingsterrein - de Molen - is van de ALB (Amsterdamse Licht Bond), een naturistenvereniging (aangesloten bij de NFN) met leden uit o.a. Amsterdam, Almere, ´t Gooi en Wijdemeren. Op het terrein vindt men ligweiden en -ligsteigers bij het fraaie natuurzwembad, barbecueplaats, sanitair, kinderspeelplaatsje etc.

De tocht per roeiboot naar het eilandje is op zich al een belevenis. Dagbezoek kost 5 euro per persoon, kinderen tot 18 jaar gratis. Op 8 juni organiseren de naturistenverenigingen in Nederland een Open Dag. Men kan dan de ALB gratis bezoeken. 

Het terrein ligt achter de de molen aan de Loodijk 30 (N236 Weesp-Bussum). Daar is voldoende parkeergelegenheid en er liggen de roeiboten van de ALB. Als men van plan is om te komen, bel dan even met het terrein (035-6563493). Meer informatie over de vereniging vindt men op www.alb-naturisme.nfn.nl

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 3