WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jozefschool Kampioen
Nederhorst den Berg, do 17 april 2008

Onder de bezielende leiding van Arie van Houten heeft de Jozefschool het schoolvoetbalkampioenschap van Nederhorst gewonnen.

ingezonden bericht

Jozefschool
schoolvoetbalkampioen
van Nederhorst den Berg 2008

Onder de bezielende leiding van Arie van Houten heeft de Jozefschool net als verleden jaar, de tweede editie van het schoolvoetbal-kampioenschap gewonnen.


Frits Snel reikt de beker uit aan Maarten Korrel, de aanvoerder van de Jozefschool.

Er was een hoop publiek op de wedstrijden afgekomen en het meest typerend voor de sfeer waren de moeders die riepen HUP NEDERHORST, terwijl ze eigenlijk voor een keer de naam van hun favoriete school moesten roepen. Ook de vele spandoeken langs de kant maakten er een echt schoolkampioenschap van.

De eerste wedstrijd werd met 3-1 gewonnen door de Warinschool tegen de Meester Kremerschool. De verliezer van de eerste wedstrijd moest het daarna opnemen tegen de Jozefschool. De Meester Kremerschool was niet opgewassen tegen de kampioen van 2007. Men verloor met maarliefst 7-0. De laatste wedstrijd tussen de Warinschool en de Jozefschool moest de beslissing brengen. De Jozefschool had aan een gelijkspel genoeg, maar nam geen risico en voetbalde voor de winst. Dit lukte uiteindelijk door met 2-0 te winnen. Door deze twee winst partijen en een doelsaldo van 9-0 werd de Jozefschool de meer dan terechte winnaar.

Uit handen van Frits Snel, die jaarlijks de beker en vaantjes voor alle spelers ter beschikking stelt, ontving aanvoerder Maarten Korrel de beker. Hierna kon de ere ronde en het "Arie bedankt" beginnen. Bij eventuele winst in 2009 mag de Jozefschool de wisselbeker definitief houden.

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
11 gr.
windkr. 2