WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wapen van K'Hoef geschokt
Kortenhoef, zo 23 september 2007

De darters van het Wapen van Kortenhoef zijn geschokt door het overlijden van Kim Veerman.

ingezonden bericht

WAPEN VAN KORTENHOEF GESCHOKT

Met woede en verdriet geslagen over de dood van Kim Veerman, dochter van twee van onze klanten blijven wij hier even bij stilstaan.

Respect, een woord dat hoog in het vaandel van het Wapen staat. Een daad van respectloosheid koste Kim op gruwelijke wijze het leven.

Wij hopen dat met de dood van Kim het respect in de wereld mag terugkeren en dat haar dood niet voor niets is geweest. Respect voor andermans eigendommen, respect voor een mensenleven, respect voor een vader, een moeder, broers en zusjes, een levenspartner. Respect voor alles wat ons of anderen dierbaar is.

Rik, Rino, Jan, Anna-Maria, Thijs, Bart en Jeffrey, alle overige familie, vrienden en vriendinnen, heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. We hopen dat jullie steun bij elkaar en in de maatschappij vinden om toch met nieuwe moed verder op je eigen levenspad te gaan. Respect. Uit respect voor de doden geven we slechts de dartsuitslagen van afgelopen week.

WVK 1- Twins: 9-0 Ron: 2-0, Roel: 2-0, Herman: 2-0, Marcel: 2-0. Ron en Herman: 2-0, Roel en Marcel: 2-1, Roel en Marcel: 2-0, Ron en Herman: 2-0
Bierronde: 1-0

WVK 2-The Black Cat: 7-2 Menno: 1-2, Kevin: 2-0, Dennis Glein: 2-0, Erwin: 0-2. Kevin en Dennis Glein: 2-0, Menno en Erwin: 2-0, Kevin en Dennis Glein: 2-0, Menno en Dennis Hageman: 2-0.
Bierronde: 1-0

WVK 3-Felix: 7-2 André: 0-2, Ronald: 2-0, René: 2-0, Jeroen: 2-0, André en Ronald: 2-1, René en Jeroen: 1-2, Ronald en Eddie: 2-0, René en Jeroen: 2-1. Bierronde: 1-0

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2