WIJDEMEERSE WEBKRANT
K'hoef herdacht Kim Veerman
Kortenhoef, zo 23 september 2007

Afgelopen week woedde in Hilversum een brand. Daarbij kwam de twintigjarige Kim Veerman om het leven. De brand was aangestoken.

Vorige week zondag woedde in Hilversum een brand waarbij een postzegelhandel en de daarboven gelegen kamers uitbrandden. Een aantal bewoners kon ternauwernood het vege lijf redden of werd door de brandweer direct uit het pand gehaald. Kim Veerman (20) woonde sinds kort boven de postzegelhandel. Haar leven kon niet gered worden, nadat zij uit het brandende huis gehaald was.

Het slachtoffer kwam oorspronkelijk uit Kortenhoef. Zij bezocht het Comenius College en deed daarna de Hotelschool. Sinds kort woonde zij in Hilversum op kamers en werkte daar in hotel Laapershoek.

Afgelopen vrijdag werd in de St. Antoniuskerk aan de Kerklaan in Kortenhoef een zeer druk bezochte uitvaartdienst gehouden. Aansluitend trok de begrafenisstoet over het Zuidereinde en de Beresteinseweg naar de algemene begraafplaats, waar zij ter aarde werd besteld.

Uit de vele rouwadevertenties in de Gooi- en Eemlander bleek de schok die haar dood in Kortenhoef en in haar omgeving te weeg bracht.

De politie is met zeventien rechercheurs bezig om de brandstichter te vinden die het pand waar zij woonde in brand zette.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2