WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kunst aan de Dijk 2007-2008
Kortenhoef, do 6 september 2007

Het Jaarprogramma van Kunst aan de Dijk is uit. Zes donderdag-avonden, gewijd aan muziek en literatuur in het Oude Kerkje in Kortenhoef.

persbericht

Stichting Kunst aan de Dijk

Jaarprogramma Kunst aan de Dijk is uit:
Kleurrijk en gevarieerd muziekprogramma 2007-2008

Ook in het komende seizoen kunt u in het Oude Kerkje aan de Kortenhoefsedijk weer genieten van sprankelende muziek en inspirerende schrijvers. Diversiteit en kwaliteit kenmerken ons nieuwe programma. Topartiesten op een toplocatie: dat is waar het program-ma van Kunst aan de Dijk om draait.


Eleonore Pameijer (fluit) opent het seizoen op 11 oktober,
samen met Erika Waardenburg (harp)

Verrassingen

Muzikale verrassingen naast gevestigde topartiesten: allemaal komen ze het komende seizoen naar Kortenhoef. Zo kunt u genieten van de fluitiste Eleonore Pameijer en de harpiste Erika Waardenburg met een verrassend programma op originele instrumenten. Naast (opnieuw) het internationaal gelauwerde Osiris Trio brengen we ook het jonge en veelbelovende strijkkwartet Matangi. Liefhebbers van zang kunnen genieten van de Armeense sopraan Ruzanna Nahapetjan met het ensemble Colori. Het Nieuwjaar begroeten we swingend met de kersverse VPRO/Boy Edgar Prijswinnaar 2007: de jazzpianist Bert van den Brink. De literaire uitsmijter wordt dit jaar verzorgd door de originele en muzikale taalspelletjes, raadselrijmen, oogrijmen en stuntrijmen van Ivo de Wijs en Pieter Nieuwint in hun Literair Varié2.

Agenda

Noteert u de volgende data vast in uw agenda:

  • 11 oktober 2007: Eleonore Pameijer en Erika Waardenburg
  • 8 november 2007: Ensemble Colori
  • 3 januari 2008: Nieuwjaarsjazzconcert met Bert van den Brink
  • 7 februari 2008: Matangi Strijkkwartet
  • 6 maart 2008: Osiris Trio
  • 3 april 2008: Literair Varié2 met Ivo de Wijs en Pieter Nieuwint

Alle concerten zijn op de donderdagavond en beginnen om 20.15 uur in het Oude Kerkje. Losse kaarten kosten € 15,00 inclusief een glas wijn in de pauze. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.kunstaandedijk.nl of vraag ons jaarprogramma aan op info at kunstaandedijk.nl.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
19 gr.
windkr. 4