WIJDEMEERSE WEBKRANT
Folders en bladen lll
Kortenhoef, ma 29 oktober 2007

TNT doet het prima bij de bezorging van folders. De huis aan huis bladen laten het echter afweten. O.a. in de Van Pellecomhof.

(Laatste geplaatste bijdragen over bezorging van folders en huis aan huisbladen. red.)

ingezonden bericht

Dank voor de tips over de bezorging van TNT, maar die heeft zich aan zijn woord gehouden!

Toen mijn ouders er net woonden kwam er een postbezorger vragen of ze weer folders wilden en die meneer zou het doorgeven.

Echter de Gooi en Eembode wordt nu al 3 weken niet bezorgd.
Afgelopen zaterdag wel de Woonkrant maar verder niets.
Toch jammer voor alle adverteerders.

met vriendelijke groet,
Petra van der Laan-Minjon
Kortenhoef

ingezonden bericht

Ook wij krijgen sinds 6 weken geen Gooi en Eembode meer. Al 4 x gemaild naar de Gooi en Eenbode, je krijgt dan een automatische reactie en verder blijft het stil. Vrijdag 26 oktober maar gebeld naar 035 625 4585. Wij kregen een mens aan de lijn, probleen uitgelegd en nu maar hopen dat het opgelost wordt. Blijkbaar is bezorgen een probleem, maar een mail beantwoorden lijkt mij toch het minste wat men kan doen!

Trouwens de gemeente wijdemeren lijkt ook niet zo snel te zijn met het beantwoorden van een mail. Ik heb op 1 mei 2007 de gemeente een mail gestuurd. Ik heb daar een automatisch antwoord op gekregen dat hij ontvangen is maar ik heb nog steeds niets gehoord. Op 15 oktober heb ik een herinnering gestuurd en tot dusver nog niets gehoord.  Mijn eerste mail ging over de vele lantarenpalen in onze wijk, het Rijck Loeverehof.

Met vriendelijke groet,

Dick Veen
Kortenhoef

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
lichte regen
10 gr.
windkr. 2