WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wethouders vellen fotograaf
Loosdrecht, zo 28 oktober 2007

De beide wethouders Wim Lorjé en Nelleke Schenkkan openden met een gericht schot het kunstgrasveld van de SV Loosdrecht.

Het moet de droom van sommige politici zijn. Een journalist even hardhandig uitschakelen. Volstrekt onbedoeld deden de beide Wijdemeerse wethouders dat toen zij samen de aftrap verrichtten op het gloednieuwe kunstgrasveld van de SV Loosdrecht.

Persfotograaf Alexander Marks, van Ton Kastermans, had zich strategisch opgesteld om het beste en het meest spectaculaire plaatje te kunnen schieten. De door de wethouders afgetrapte bal zou vlak langs hem moeten vliegen.

Knock Out

Dat ging flink mis. Na een welgemikt schot kwam de bal loeihard op de lens van zijn camera terecht. Het gevolg was dat Marks tegen de grond ging en even tijd nodig had om bij te komen. Nadat hij even op het veld had gelegen kwam hij weer bij. De wethouders hadden hem, per ongeluk, een flinke hoofdpijn en een bloedende wenkbrauw bezorgd.

Wethouder Nelleke Schenkkan, die ook verstand heeft van EHBO, hoefde gelukkig niet haar kundigheden op dat vlak tentoon te spreiden.

bron
G&E
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
9 gr.
windkr. 4