WIJDEMEERSE WEBKRANT
Concert in Het Jagthuis
Horstermeer, vr 26 oktober 2007

Op 7 november is er een extra concert in Het Jagthuis van klarinettist André Kerver en pianiste Ksenia Kouzmenko.

persbericht

Herfsttonen met klarinet en piano in Het Jagthuis

Op woensdagavond 7 november kunt u naar een extra concert in Het Jagthuis met herfsttonen uit handen van klarinettist André Kerver en pianiste Ksenia Kouzmenko.

Beide musici traden eerder met succes op in Het Jagthuis. Ditmaal hebben zij een programma samengesteld met romantische werken: de Fantasiestücke en Drei Romanzen van Schumann, de sonate in Bes van Reger en de sonate in Es van Brahms. André Kerver is soloklarinettist in het Orkest van het Oosten en artistiek leider van het Valerius Ensemble. Pianiste Ksenia Kouzmenko werd geboren in Wit-Rusland waar zij cum laude haar piano-opleiding afsloot. Daarna studeerde ze in Nederland verder, won vele prijzen en geeft talloze concerten, zowel als soliste als in kamermuziekverband.

De herfsttonen van André en Ksenia kunt u horen op woensdagavond 7 november om acht uur. Reserveren (16 euro per kaart) kan per e-mail via stal at jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer). Aanvang 20.00 uur op woensdagavond 7 november.

Meer informatie is te vinden op www.jagthuis.nl.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
9 gr.
windkr. 2