WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jeu de Boules in Kortenhoef
Kortenhoef, za 31 maart 2007

Volgende week zaterdag opent de Stichting Behoud Leefbaarheid Oud Kortenhoef (BLOK) met een eerste worp een Jeu de Boules baan bij de Oude School.

persbericht

Opening Jeu de Boules bij De Oude School

Ongeveer een jaar geleden is gevraagd naar de interesse om het spel Jeu de Boules te spelen op het speelterrein van De Oude School in Kortenhoef. De interesse bleek groot.

Het idee geboren, de financiën rond, het terrein beschikbaar, de spade in de grond: het terrein is nu klaar voor het spel. Zaterdag 7 april a.s. 's morgens om 11 uur zal de officiele naamgeving plaats vinden met de worp van de eerste boule door mevr. H.Griffioen-de Haan. Een feestelijk tintje zal daarbij ook zeker niet ontbreken.

Stichting BLOK heeft deze baan aangelegd in het kader van haar doelstelling: bewaken en bewaren van de leefbaarheid in de oude dorpskern Kortenhoef. Het gelegenheid bieden tot samenscholing van de bewoners hoort daarbij.

Bent u het eens met deze doelstelling doe dan mee:

Wordt donateur voor minimaal € 7,50 per jaar, s.v.p. overmaken op 4604406 t.n.v. stichting BLOK.

Wilt u ook mee-denken en mee-betalen aan die leuke extra's wordt dan vriend bij Club-van-100 voor € 45,= per jaar naar 491370962 t.n.v. Club van Honderd.

Stichting BLOK heet u van harte welkom bij deze opening; laat u dan s.v.p.uw auto thuis daar parkeergelegenheid op het speelterrein wel eens schaars zou kunnen zijn.

bron
persbericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
16 gr.
windkr. 4