WIJDEMEERSE WEBKRANT
OCW Bijeenkomst
Nederhorst den Berg , di 27 maart 2007

Het OCW hield vanavond haar ledenvergadering. Textielbeheer Lamme in Nederhorst den Berg was de gastheer.


Jan Lamme

Ongeveer veertig Wijdemeerse ondernemers, die lid zijn van het Ondernemers Collectief Wijdemeren, verzamelden zich vanavond aan de Reeweg in Nederhorst den Berg in het bedrijf van Textielbeheer Lamme. Ook was er een delegatie van de OKL, de Ondernemerskring Loosdrecht. Jan Lamme, de directeur van hetbedrijf, gaf een presentatie over het bedrijf.


Rondleiding door het bedrijf.

Het bedrijf verzorgt het complete beheer van de textiel van hotels, luchtvaartmaatschappijen en verzorgingshuizen. De kernactiviteit is het reinigen van de textiel. De logistiek om de textiel op te halen bij de klanten en weer af te leveren na de reiniging is zeer uitgebreid. Ook biedt het bedrijf hulp bij de selectie van nieuw aan te schaffen of te huren textiel. Nieuw is dat Lamme ook de textiel van kleine ondernemingen beheert in een aparte afdeling.

Vlak na 11 september en de daarop volgende sars-epidemie, toen de luchtvaart instortte, ondervond Lamme daar ook de gevolgen van. Inmiddels heeft het bedrijf de groei teruggevonden.

Op dit moment werken er circa honderdvijftig medewerkers, die grootschalig fabrieksmatig wassen, reinigen, strijken, vouwen.

Het bezoek aan Lamme werd gecombineerd met een ledenvergadering van het OCW.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
stralend
17 gr.
windkr. 3