WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn: Stuijver heeft Gelijk
Kortenhoef, wo 14 maart 2007

Bob Colijn vindt dat Herman Stuijver gelijk heeft in diens stuk waarin hij stelling neemt tegen de laatste column van Putter.

(PS, Dank voor de goede wensen en nog gefeliciteerd. red.)

ingezonden bericht

Geachte Redaktie van de WWK,

Wij wensen je van harte beterschap met je arm en missen inderdaad reeds het nieuws, wat wij altijd trouw lezen en zijn het dus eens met de complimenten van Putter inzake het nieuws en aktualiteit van de Webkrant. Ik heb dat al eens gememoreerd, maar de aanval van Putter op andere bladen is van een ongehoorde brutaliteit en eenzijdig en derhalve heeft Herman Stuyver uiteraard zeer fel en boos gereageerd, Herman heeft volkomen gelijk en ik steun hem in zijn felle kritiek, blijkbaar sijn sommige politici of oud- politici erg ijdel en in hun sas met hun eigen beleid c.q. commentaren. Maar staan niet open voor kritiek.

Dus Herman ga jij ook door met je goede werk, met name voor de Wie Wat Waar, waar ook altijd goede stukken in staan, alleen wel vaak een week later dan de gebeurtenissen, dat is natuurlijk het grote voordeel van Rik en zijn WWK.

Ook zien we je weer graag in het komende toneelstuk van DSO. !!!! Altijd genieten. En laat je dus niet kwaad maken door de pen van Putter, die soms wel eens uitschiet, heeft dat te maken met frustraties van vroeger ???

Succes Rik en Herman en ga door met jullie goede werk, vele inwoners van Wijdemeren genieten dagelijks van jullie nieuws en dat hoort ook zo in een goede democratie.

Dus juist een stimulans en geen harde ongefundeerde kritiek.  Putter nooit meer doen. !

Mvrgr. Bob J. Colijn
Kortenhoef heden op mijn verjaardag 13 maart.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
13 gr.
windkr. 3