WIJDEMEERSE WEBKRANT
Hoezo poll ongeloofwaardig?
Kortenhoef, vr 25 mei 2007

Douwe van Essen reageert op de ingezonden brief van Mario Wouters waarin deze de poll over de randweg "ongeloofwaardig" bestempelt.

ingezonden brief

Mario doet Heel dom

Mario Wouters van doedom.com wil niets meer met de poll van de Wijdemeerse Webkrant te maken hebben, want die is 'opeens' onbetrouwbaar geworden. Ja, 'opeens', want zolang uit de poll bleek dat een ruime meerderheid vóór zijn idee van een randweg was kon hij niet vaak genoeg lovend over de WWK praten en ondersteuning zoeken.

Toen echter het aantal tegenstemmers plotseling fors toenam schoot meneer in de stress. Ik zie het al helemaal voor me; tierend en scheldend loopt hij door z'n huis: "Dat kan niet, dat bestaat niet, zoveel mensen opeens tegen mijn briljante idee, onmogelijk! Iemand moet er gemanipuleerd hebben. Natuurlijk, ik heb het, Rik Jungmann van de WWK belazert de kluit met die poll van hem". Mario rent naar zijn PC, totaal niet gehinderd door zijn oogkleppen, want die draagt hij toch al dag en nacht. En verder volgt hij gewoon de slijtsporen naar zijn PC van al die keren dat de poll hem nog wel steunde in zijn aanloop naar eeuwige roem. "Geloof niet meer in de Poll" typt hij razendsnel en zonder na te denken.

Ja, zonder na te denken, want door zijn tunnelvisie/oogkleppen komt het niet eens in hem op, dat er misschien ook tegenstanders zijn die aktie voeren. Tegenstanders, die, zoals in dit geval, oproepen doen aan bewoners van de Herenweg in Ankeveen om tegen de randweg te stemmen.

Ja en dan die arme Rik. Ook dat zie ik helemaal voor me. Integer en fatsoenlijk tot op het bot verbijt hij zijn woede over zoveel stupiditeit en onrecht en legt weer eens geduldig uit hoe de poll werkt. Ja, 'weer', want Mario Doetdom is niet de enige wiens ego geen tegenspraak verdraagt. Al eerder bij deze poll en ook bij de poll over het verdiepingenplan werd Rik gedwongen om zich tegen dit soort schaamteloze aantijgingen te verdedigen.

Maar ja, Rik blijft Rik, door en door betrouwbaar en vooral ook uiterst correct. Juist daarom mijn reaktie, omdat ik hem zo goed ken en begrijp en hij de laatste is die dit verdient.

Met vriendelijke groet,

Douwe van Essen
Kortenhoef.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
25 gr.
windkr. 2