WIJDEMEERSE WEBKRANT
Fietsen over Buitenplaatsen
's-Graveland, vr 4 mei 2007

Op zaterdag 12 mei kunt u van 10.00 tot 16.00 uur mee met een fiets- en wandelexcursie van Natuurmonumenten over de ’s-Gravelandse buitenplaatsen.

persbericht

Fietsexcursie over de ’s-Gravelandse buitenplaatsen

Op zaterdag 12 mei kunt u van 10.00 tot 16.00 uur mee met een fiets- en wandelexcursie over de ’s-Gravelandse buitenplaatsen. U brengt een bezoek aan Boekesteyn, Schaep en Burgh en Gooilust. Ook wandelt u door de tuin van Jagtlust. Over dit nog voor publiek gesloten terrein zal de boswachter u alles vertellen. Reserveert u tijdig!

Architectuur, tuinkunst en natuur

Op de buitenplaatsen is de ontwikkeling van vier eeuwen bouwkunst en tuinstijlen goed zichtbaar. Onder leiding van de deskundige boswachter op het gebied van natuur, tuinhistorie en architectuur komt u veel te weten over de aanleg van de buitenplaatsen en de historische tuinen. Deze excursie is inclusief huurfiets en biologische lunch bij tuinderij Land- en Boszigt te ’s-Graveland.
Kosten: leden van Natuurmonumenten € 27,50, niet-leden € 32,50. U krijgt € 7,75 korting als u uw eigen fiets gebruikt. Meldt u dit bij uw reservering.

Reserveren

Van tevoren is noodzakelijk. Dit kan bij bezoekerscentrum ’s-Graveland, tel. (035) 656 30 80 (woensdag t/m zondag). Of bij de ledenservice van Natuurmonumenten, tel. (035) 655 99 55 (maandag t/m vrijdag). U kunt ook boeken via www.natuurmonumenten.nl.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
21 gr.
windkr. 4