WIJDEMEERSE WEBKRANT
Startnotitie Verdiepingen
Wijdemeren, di 17 juli 2007

De provincie Noord-Holland heeft de Startnotitie voor het verdiepen van de Loosdrechtse Plassen online gezet. Ter inzage voor belangstellenden.

Vorige week kondigden wij aan dat de startnotitie van de provincie openbaar gemaakt zou worden en tijdens kantooruren op het gemeentehuis (Rading 1, Hilversum) en in Haarlem ingezien kan worden.

Hij is inmiddels op de website van de provincie gezet. Er is een pagina waar een inleidend bericht over de Startnotitie vindt en er is de Startnotitie zelf, die ruim 4 Mb groot is in .pdf formaat. U kunt hem dus ook downloaden en rustig in uw luie stoel bestuderen. (Ook buiten kantooruren.)

De Startnotitie is de eerste stap van de provincie om via een aanwijzing aan de gemeente (dwang) zelf het bestemmingsplan te wijzigen en zo de weg vrij te maken voor de uitvoering van het verdiepingenplan.

Als u bezwaar wilt maken (een zienswijze indienen) dan moet u dat voor 27 augustus 2007 schriftelijk doen. U kunt uw bezwaar sturen naar Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, t.a.v de heer A.A.C. Schout, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem.

bron
Prov. NH
foto
Prov. NH
auteur
Rik JUngmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
21 gr.
windkr. 4