WIJDEMEERSE WEBKRANT
Units: Zestig Maanden
Kortenhoef, di 17 juli 2007

Vincent Albers, de projectadviseur van Fort Unitbouw, geeft een toelichting op de plaatsing van de units bij Oudergaard/Veenstaete.

(Als je vanaf de Herenweg van een afstand naar de Kwakel kijkt, dan vraag je je wel af of ze ook in gedekt groen bestaan, want de twee verdiepingen hagelwitte units knallen er wel uit tussen het frisse groen. red. WWK)

ingezonden bericht

Het is inderdaad zo, dat wij bij Fort Unitbouw de opdracht voor de bouw van de tijdelijke huisvesting verkregen hebben op basis van een tijdelijke vergunning. Een vergunning voor een tijdelijke onderkomen wordt over het algemeen afgegeven voor de duur van 60 maanden. Het komt voor dat tijdelijke huisvesting iets langer staat dan de geplande termijn. Het afvoeren van een tijdelijke huisvesting zoals nu wordt geplaatst in Kortenhoef, zal uiteraard volgen op het vertrek van de bewoners naar hun nieuwe onderkomen.

Naar verwachting zullen woensdag 18 juli a.s. de laatste units geplaatst worden en zal de overlast van lossende vrachtwagens op de Kwakel achter de rug zijn. Daarna zullen wij nog enkele weken actief zijn met het verder bouwkundig en installatietechnisch afbouwen van het tijdelijke zorgcentrum.

Met vriendelijke groet,

Fort Unitbouw bv
Vincent Alberts projectadviseur
(Nederhorst den Berg)

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 4