WIJDEMEERSE WEBKRANT
Varen naar de Eendenkooi
's-Graveland, di 17 juli 2007

Vrijdag 3 augustus van 13.30 tot 16.30 uur kunt u varen naar de eendenkooi van het Naardermeer. Deze excursie vindt elke vrijdag, zaterdag en zondag plaats.

persbericht

Met Natuurmonumenten varen naar de eendenkooi van het Naardermeer

Vrijdag 3 augustus van 13.30 tot 16.30 uur kunt u varen naar de eendenkooi van het Naardermeer. Deze excursie vindt elke vrijdag, zaterdag en zondag plaats.

Op woensdag 25 juli van 13.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen van 8 tot en met 12 jaar mee met ‘Het Avontuur’ op het Naardermeer. Ook op 1, 15 en 29 augustus kunt u mee. Het vertrekpunt van de excursie is bij De Visserij, Meerkade 2, Muiderberg.

Eendenkooi

Weet u hoe een eendenkooi eruit ziet? En waarvoor hij vroeger werd gebruikt? De oorspronkelijke betekenis en de huidige waarde van de eendenkooi zijn het onderwerp van deze bijzondere vaarexcursie. Vanaf 3 augustus kunt u elke vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur met de boswachter naar de eendenkooi.
Voor leden van Natuurmonumenten kost een vaarexcursie € 8,00 en voor niet-leden € 12,00.

Het Avontuur

In het Naardermeer wonen Meermensen. Zij wonen en werken hier en zorgen goed voor de planten en dieren in dit mooie natuurgebied. Een van deze Meermensen is JvdK. Hij nodigt kinderen en hun ouders uit voor een Avontuur op het Meer. Door mee te varen en experimentjes te doen kunnen deelnemers de titel ‘Meermens’ verdienen.
Kinderen t/m 12 jaar betalen voor Het Grote Avontuur € 6,00 en voor een excursie naar de eendenkooi € 4,00.

Reserveren

Het is noodzakelijk te reserveren bij de ledenservice van Natuurmonumenten, tel. (035) 655 99 55 of via www.naardermeer.nl. Er is een rolstoellift aanwezig.

Het kan fris zijn op het water. Wij adviseren om winddichte kleding aan te doen. En....vergeet uw verrekijker niet!

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 4