WIJDEMEERSE WEBKRANT
Radio en TV Wijdemeren
Wijdemeren, di 23 januari 2007

Radio Wijdemeren gaat regionaal. Het station gaat op 3 februari You FM heten. Ook komt er vanaf 3 februari TV Wijdemeren.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

persbericht

Radio Wijdemeren gaat verder als Aros mediagroep

De stichting Radio Wijdemeren gaat verder onder de naam 'Aros mediagroep'. Volgens het bestuur is deze naamswijziging een logisch gevolg van de modernisering en professionalisering binnen de omroep. "We willen verder kijken en doorontwikkelen zonder het verleden uit het oog te verliezen." Aros mediagroep zal als overkoepelende organisatie optreden achter alle activiteiten van de omroep.

Radio

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe opzet voor het huidige Radio Wijdemeren. Het radiostation zal op 3 februari verder gaan onder de naam 'You FM'. You FM zal een informatiezender voor de regio worden. Hoofdredactielid Aldo Schutte: "Met You FM komt je regio dichtbij. Waar andere lokale stations kiezen voor het doorsturen van een regionale zender of non-stop muziek kiezen wij voor een herkenbare en informatieve programmering. 24 uur per dag, 7 dagen per week."

You FM is vanaf 3 februari te ontvangen op 106.9 FM in de ether en 92.3 FM op de kabel.

Televisie

De Aros mediagroep zal behalve radio ook gaan starten met lokale televisie. Het nieuwe TV kanaal zal 'Regio TV Wijdemeren' gaan heten en voornamelijk lokaal nieuws en informatie uit gaan zenden.

Regio TV Wijdemeren zal in de eerste instantie starten met een onafgebroken cyclus van lokaal en regionaal nieuws via tekst TV. Hoofdredactielid Stefan Troost: "We vinden het belangrijk een zo compleet en breed mogelijk aanbod aan lokale informatie te bieden. De start van Regio TV Wijdemeren geeft ons extra mogelijkheden om meer mensen te bedienen."

Regio TV Wijdemeren zal al op 3 februari te zien zijn via kanaal 45 of 663,25 MHz van het Casema kabelnet.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief