WIJDEMEERSE WEBKRANT
Verbazing over Situs
Kortenhoef, ma 8 januari 2007

Bob Colijn uit Kortenhoef stelt de vraag of het terecht is dat Projectontwikkelaar Situs een afkoopsom van 1,4 miljoen euro krijgt.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden brief

Geachte Redaktie van de WWK,

De bijdrage in de Zijlijn, vonden wij zeer goed en brengt ons in het nwe Jaar 2007 toch weer in de verleiding voor een bijdrage, ook het artikel over de Zend Knop, nu maar afwachten of de heren daarop ook gaan reageren, lijkt mij wel leuk en leerzaam.

MAAR het gaat in dit geval om uw verhaal omtrent de Afscheidsregeling van slechts 1.4 miljoen Euro, ik heb daar geen off. stuk van gezien.

Begrijp ik nu goed als outsider, dat die club Situs een vette bonus krijgt omdat men destijds uit de Projektgroep is gestapt???

Weet de burger hiervan? Dat kan toch niet waar zijn, iemand trekt zich terug omdat men het niet eens is met de Gemeente en vervolgens wordt men beloond met een zeer vette premie, ik viel bijna van mijn stoel toen ik e.e.a. las.

Nu wordt het dus nog veel duidelijker waarom die OZB zo nodig omhoog moest met 11 %, snapt de gemiddelde burger in Wijdemeren hier nog iets van? Ik denk van niet en is de Raad hiermede akkoord gegaan?

Het moet toch niet gekker worden in de politiek, mopperen dat de Gemeente te weinig ontvangt van het Rijk, maar het zelf met bakken uitgeeft.

Beste Redaktie, jullie zijn zeer goed geinformeerd, beter dan wie ook, kunnen jullie misschien uitsluitsel geven over deze uitermate vreemde gang van zaken, de trouwe lezers van uw aktuele krant zullen u zeer dankbaar zijn, mooi item voor een nwe zijlijn lijkt mij.

N.b. Ik was voorlopig niet van plan om te reageren, gezien ook vorige opmerkingen , maar dit vraagt natuurlijk om een uitleg aan alle burgers van Wijdemeren, ook lijkt het mij handig om die verbouwing van 1 miljoen voor het Stadhuis dan maar ff uit te stellen.

Succes in het Jaar 2007 met uw goede werk, met of zonder Zend Knop.

Mvrgr.
Bob J. Colijn
Kortenhoef.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief