WIJDEMEERSE WEBKRANT
Toverbodem bij Nat.Mon.
's-Graveland, di 27 februari 2007

Voor kinderen van vier tot acht jaar organiseert Natuurmonumenten in 's-Graveland vanaf 14 maart de tentoonstelling Toverbodem.

persbericht

Kom toveren bij Bezoekerscentrum 's-Graveland

Vanaf woensdag 14 maart t/m zondag 8 juli is er in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland de tentoonstelling 'T overbodem' te zien. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen op een speelse manier kennismaken met de natuur.

Kun jij al toveren?

Als je door het konijnhol kruipt kom je terecht in het ondergrondse dierenleven. Natuurlijk is het hier donker, maar gelukkig hangen overal toverlantaarns. Met een toverstafje kun je met de dieren praten. Heb jij weleens met een oorwurm gepraat of met een muis?

Onder de grond kom je ook Pluis tegen. Dit kleine konijntje is erg verdrietig, omdat hij honger heeft en geen vriendjes heeft om mee te spelen. Maar dan komt Fee Hupsakee! Zij neemt Pluis mee en samen brouwen ze een toverdrankje. Na het zeggen van de welbekende toverspreuk 'Biebeldebiep Hupsakee' ziet Pluis de betoverde wereld van Toverbodem. Door alles wat hij dan ziet en meemaakt is Pluis weer helemaal blij.

Te bezoeken tijdens de openingstijden van het bezoekerscentrum: woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Aan de balie huurt u een toverstafje voor € 1,-.

Toverfeest

Jarigen van 6 en 7 jaar kunnen bij het bezoekerscentrum een toverfeest vieren. Een jong heksje heeft een foutje gemaakt en haar proefkonijn, de fonkelkonkelkikker, spoorloos laten verdwijnen. Lukt het jou om hem weer terug te toveren? Reserveer voor dit kinderfeestje bij Bezoekerscentrum 's-Graveland. Kosten: leden Natuurmonumenten € 3,-, niet-leden € 5,- per kind. Informeer ook naar het kabouterfeestje en schatkistfeestje.

Waar?

Bezoekerscentrum 's-Graveland
Noordereinde 54b
1243 JJ 's-Graveland
(035) 6563080

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
6 gr.
windkr. 3