WIJDEMEERSE WEBKRANT
Brand bij de Bakker
Kortenhoef, wo 14 februari 2007

Bij bakkerij Sturkenboom op de Meenthof in Kortenhoef woedde gisteren aan het eind van de dag een binnenbrandje.


De inhoud van de koelcel.

Gisteren, omstreeks 17:32 werd brandweer Wijdemeren Post 's-Graveland opgeroepen voor een binnenbrand in winkelcentrum de Meenthof. Ter plaatse gekomen bleek het om een binnenbrand te gaan in de bakkerij Sturkenboom. Daar was brand ontstaan na kortsluiting bij de koelcel. De brandweer heeft de spullen die in de koelcel stonden naar buiten gebracht en heeft de brand geblust.

Opmerkelijk was, dat toen de winkel al vol met rook stond, er nog steeds medewerkers in het pand waren om werkzaamheden te verrichten. De officier van dienst van de brandweer kwam ook ter plaatse met een warmtebeeldcamera. De brandweer rukte uit met 3 voertuigen. Ook kwam er voor de zekerheid een ambulance ter plaatse, deze was niet nodig. UIteraard was ook de politie aanwezig.

Naast Dynasty

Zoals wij gisteren schreven, bezochten wij het naastgelegen Chinese restaurant Dynasty.Toen wij rond zes uur aan kwamen lopen vreesden wij eerst dat de felbegeerde loempia er niet in zat. De zwaailichten en reflecterende pakken die rondom het pand te zien waren voorspelden niet veel goeds. Johan Landwaart van de brandweer wist ons toen al te vertellen dat het probleem bij de buurman zat.

bron
Mark Bedet
foto
Mark Bedet
auteur
Mark Bedet
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
6 gr.
windkr. 3