WIJDEMEERSE WEBKRANT
Darts begint weer
Kortenhoef, wo 22 augustus 2007

In het Wapen van Kortenhoef begint binnenkort het darts-seizoen weer. Een vooruitblik.

persbericht

DARTERS VAN HET WAPEN VAN KORTENHOEF KLAAR VOOR NIEUWE SEIZOEN

Het eerste jaar is snel voorbij gegaan en met goede resultaten. Het Wapen van Kortenhoef is klaar voor het nieuwe seizoen, maar.... wederom in de 5e divisie.

Ondanks de promotie van de teams wilde toch spelers liever bij hun vrienden in het team, er moest zoveel geschoven worden en Dartsbond Midden Nederland heeft daar nogal strenge eisen voor. Zo moeten er 5 spelers van 1 team het jaar erop gehandhaafd blijven anders wordt het team beschouwd als nieuw. Het feit is dat elk team apart is ingeschreven als zijnde een aparte club. Het Wapen van Kortenhoef is namelijk geen vereniging, dat was men vorig jaar wel van plan, maar het bleek financieel te nadelig. Dus besloot men op de oude voet door te gaan met dit als gevolg.

De team-indeling voor het komende jaar is als volgt:
Team 1: Herman Blankenberg, Herman Verwoerd, Ron Smit (voorzitter), Roel Bosma, Brian van Beusekom (reserve), Marcel Beek en Robbie Lammen.

Team 2: Berrie Willemsen, Erwin (Bats) van Rijswijk, Marcel Neumann, Maurits (Kuuk) Kruiswijk, Dennis Glein, Kevin Reith en Dennis Hageman (reserve).

Team 3: René Bosson (Penningmeester), André Bosson, Ronald Kramer, Jeroen (Diesel) Rootert, Bertus Bakker (reserve) en Eddie Grotendorst.

De heren hebben het afgelopen jaar laten zien dat ze goed met de pijlen overweg kunnen, regelmatig weten zij de triple's te vinden, bij sommigen is het soms wat zoeken naar de dubbels, maar daar heeft een van Barneveld ook wel eens last van, dat is dus vrij normaal. En wie weet zit de toekomstige Barney wel in één van de drie teams?

Lid zijn van een club of team schept ook verplichtingen, zo is men op de dinsdag aan het trainen, terwijl op andere dagen in de week in Kortenhoef of elders in de regio eens per week een competitiewedstrijd moet worden gespeeld. Kortom men is veel van huis en dat is voor moeders de vrouw niet altijd even leuk. Daarom is besloten op zondag 26 augustus een koppeltoernooi te organiseren, waarbij een team uit een man en een vrouw bestaan, dit mag echter niet de partner zijn. De aanvang van dit toernooi is rond 14:00.

Daarnaast doen alle teams mee voor de Rendez-vous bokaal, georganisserd door de Hilversumse vereniging die in de gelijknamige kroeg op de groest speelt.
Zo moet het eerste team op .donderdag 6 september tegen Plons uit de eerste divisie, meteen een pittige tegenstander dus!! 
Het tweede team mag dan aantreden op woensdag 5 september  tegen Barmama  uit de 5e divisie.
Het derde team mag tenslotte op woensdag tegen Opgepast uit de vierde divisie.

Later zullen we u de uitslagen bekend maken en dan elke week een darter voor het voetlicht halen.

Let the best man win. One Hundred and Eighty, natuurlijk elke week te zien in het Café Wapen van Kortenhoef aan de Kerklaan nr. 3.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
20 gr.
windkr. 5