WIJDEMEERSE WEBKRANT
Gondelvaart Loosdrecht
Loosdrecht, vr 17 augustus 2007

Morgen is het feest in Loosdrecht. De jaarlijkse gondelvaart wordt gehouden en op de Oud Loosdrechtse Dijk zijn een braderie en diverse activiteiten.

De Stichting Sloep, de VVV en een groot aantal Loosdrechtse bedrijven organiseren samen de feestelijkheden om het seizoen af te sluiten.

Gondelvaart

Als u mee wilt doen met een gondel, dan kunt u zich bij de VVV morgen inschrijven voor de vierendertigste gondelvaart. Om half tien morgenavond wordt vertrokken van de Vijfde Plas. Met een vuurwerk wordt de gondelvaart om half twaalf afgesloten op de Eerste Plas.

Een jury van zes leden beoordeelt de gondels. Als er een zeer origineel ontwerp bij zit wordt de Jan Wolfswinkelprijs uitgereikt.

Zomeravondmarkt

Van zes uur tot twaalf uur 's nachts wordt op de Oud Loosdrechtsedijk een Zomeravondmarkt georganiseerd met honderdtwintig kramen. Ook is er een mini-kinderkermis, zijn er oude ambachten, een sneltekenaar en zijn er live optredens op diverse plaatsen langs de Dijk.

Parkeren

De Oud Loosdrechtsedijk is afgesloten voor verkeer. Bezoekers kunnen hun auto parkeren op enkele weilanden en worden met een pendelbus verder gebracht. De bus rijdt vanaf zes uur tot twee uur 's nachts (de sluitingstijd van de horeca.)

bron
Nieuwsster
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
buien en zon
19 gr.
windkr. 4