WIJDEMEERSE WEBKRANT
Eénrichting De Strook
Breukeleveen, di 7 augustus 2007

Vanwege het mooie weer heeft de gemeente Maarssen éénrichtingverkeer ingesteld op de weg naar recreatiestrand De Strook in Breukeleveen.

persbericht

Sinds zondag 5 augustus:
Tijdelijk éénrichtingsverkeer bij "De Strook" in Breukeleveen

Door het mooie weer neemt de verkeersdrukte bij recreatiegebied De Strook in Breukeleveen toe. Daarom heeft de gemeente Maarssen sinds zondag 5 augustus tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld op de naastgelegen Nieuweweg. Dit is nodig om De Strook, in geval van nood, bereikbaar te houden voor politie, ambulance en brandweer.

De maatregel is voor onbepaalde tijd van kracht en houdt in dat:

  • Er éénrichtingsverkeer geldt op de Nieuweweg tussen het Zandpad en de Herenweg (Breukeleveen), rijrichting vanaf de Herenweg naar het Zandpad.
  • Er een omleidingsroute geldt vanaf het Zandpad via Maarssen-dorp en Maarsseveensevaart, bij de kruising Maarsseveensevaart/Landweg zich splitsend in een route via de Bethunepolder naar de Nieuweweg en De Strook, en een route via Tienhoven naar Breukeleveen en Hilversum.
  • Er éénrichtingsverkeer geldt voor al het verkeer op de Landweg en de Griendweg, vanaf de Maarsseveensevaart naar De Strook. De beperking "uitsluitend toegankelijk voor bestemmingsverkeer" op de Landweg (hoek Maarsseveensevaart) wordt opgeheven.
  • Het verboden is om stil te staan aan beide zijden van de Griendweg.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
21 gr.
windkr. 2