WIJDEMEERSE WEBKRANT
Koninginnedag NdB?
Nederhorst den Berg , do 19 april 2007

Niels Korver zocht tevergeefs in de WWK naar het programma voor Koninginnedag in Nederhorst den Berg. De WWK ontving dat echter niet.

ingezonen brief

Beste redactie,

Toen ik de kop "Koninginnedag en 4 mei" las dacht ik te kunnen vinden wat er allemaal tijdens Koninginnedag in Wijdemeren te doen is. Dit werd nog meer versterkt toen ik zag dat het bericht afkomstig is van het "Oranjecomité Wijdemeren Centrum". Tot mijn teleurstelling lijkt het echter alleen over de activiteiten die in en rondom Kortenhoef te doen zijn te gaan. Dit maak ik echter uit het bericht of de redactionele kop niet op.

Niels Korver
Nederhorst den Berg

Nacshrift redactie.

De WWK plaatst berichten die aan de redactie aangeboden worden. Van andere Oranjecomités dan dat uit Kortenhoef hebben wij geen tekst ontvangen. Het is ons wel op papier bekend wat er in Loosdrecht te doen is dankzij de Nieuwsster. Dat is echter veel te veel om samen te vatten en opnieuw in te voeren. Van wat er in Nederhorst den Berg georganiseerd wordt is ons niets bekend. Zo simpel is het. Wij raden u dus aan om voor het programma van Koninginnedag De Brug in te zien.

Overigens geldt dat voor alle ingezonden berichten. Sommigen sturen ons de tekst, anderen niet.

Red. WWK.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 5