WIJDEMEERSE WEBKRANT
Varen in Ankeveen
Ankeveen, ma 16 april 2007

Natuurmonumenten nodigt u uit voor een vaartocht op de Ankeveense Plassen op een aantal dagen in mei.

persbericht

Varen op de Ankeveense Plassen

Natuurmonumenten nodigt u uit voor een vaartocht op de Ankeveense Plassen. De vaarexcursies vinden plaats op 5, 6, 9, 19, 20 en 23 mei van 13.00 tot 15.00 uur. Op vrijdag 18 en 26 mei van 10.30 tot 15.00 uur kunt u ook mee met een lange wandel- en vaartocht op de Ankeveense Plassen.

Vanaf zaterdag 5 mei kunt u mee met een vaartocht op de Ankeveense Plassen. Voor liefhebbers van weidse vergezichten, smalle slootjes, rietlandjes en veel vogels is dit een uitgelezen kans. Met een gids vaart u in een open boot door een intiem kleinschalig landschap met sloten, legakkers, rietlanden en moerasbos. Vogels zijn te zien en te horen in het riet en op het water. Misschien ziet u onderweg wel een zwarte stern of een visdiefje. Leden van Natuurmonumenten betalen € 8, niet-leden € 12,- en kinderen t/m 12 jaar € 4,-.

Dagtocht

Op 18 en 26 mei, 8 en 9 juni zijn er wandel/vaarexcursies op de Ankeveense Plassen. U gaat wandelen vanuit het bezoekerscentrum in ’s-Graveland naar de Ankeveense plassen. Daar ligt de excursieboot klaar voor een vaartocht van 1 uur. De picknickmand gaat mee aan boord. Na de vaartocht wandelt u in ongeveer een uur weer terug naar het bezoekerscentrum. Leden van Natuurmonumenten betalen € 19,50 en niet-leden € 24,50.

Reserveren

U dient te reserveren via de ledenservice van Natuurmonumenten, tel. (035) 655 99 55 of via www.natuurmonumenten.nl.

Meer activiteiten?

Kijk op www.natuurmonumenten.nl

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
stralend
25 gr.
windkr. 2