Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Radioverslag Raad

Wijdemeren, 26 september 2006

Piet Lam uit Loosdrecht wilde afgelopen donderdag de gemeenteraad volgen op Radio Wijdemeren. Hij hoorde echter iets heel anders.

Reactie

Radioverslag Raad 21-9-2006

Afgelopen donderdag wilde ik, tijdens mijn bezigheden, via Radio Wijdemeren de raadsvergadering beluisteren maar kwam bedrogen uit. Om 20.00 uur werd gemeld dat over enkele ogenblikken rechtstreeks verslag zou worden gedaan vanuit de raadszaal van Wijdemeren . Dit bericht werd elke 10 minuten herhaald tot 21.00 uur. Radio Wijdemeren stond gewoon doorgeschakeld op Hilversum incl ANP nieuws. Van de raadsvergadering is echter de hele avond niets uitgezonden (ook geen interviews na afloop).

Ik heb tot 22.45 uur geluisterd. Ik meen toch dat radio Wijdemeren het kontakt tussen burger en gemeente zou moeten intensiveren.

Bij navraag, wie voor de radio verantwoordelijk zijn werd ik verwezen naar de heer D . de Winter. Nadat ik tot 4 maal toe mijn naam en telefoonnummer aan hem had herhaald wilde hij mij pas te woord staan. Hij zei dat ik waarschijnlijk in de war was omdat volgens hem de raad dinsdag al was geweest. Ik corrigeerde hem door te zeggen dat dit niet zo was en ook Radio Wijdemeren dit telkens meldde.

Hij was verder niet op de hoogte van de programmering en zei dat ik z.s.m. zou worden teruggebeld . Ik heb nu, na 6 dagen, niets meer gehoord.

Ik doe hierbij een oproep aan de gemeenteraadsleden en de wethouder financien om bij het opstellen van de komende begroting de subsidie voor radio Wijdemeren eens kritisch te bekijken of deze komend jaar nog wel verstrekt dient te worden, danwel hieraan randvoorwaarden te stellen zodat ze gebruikt wordt waarvoor bedoeld. Het gaat hier wel om gemeenschapsgeld en daar moeten we op een juiste manier, zuinig mee omgaan.

Met vriendelijke groet,

Piet Lam
Loosdrecht


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 19 Naar volgende bericht