Rik Jungmann

---

Wie Wat Waar
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Hondenuitlaatservice

Wijdemeren, 26 september 2006

Van je hobby je werk maken. Dat deed de Kortenhoefse Mireille Mazzavillani. Zij startte een hondenuitlaatservice.

Op de voorpagina van de WieWatWaar staat een hoofdartikel van Mirjam Arnoldy. Zij interviewde Mireille Mazzavillani uit Kortenhoef. Mireille is onlangs een eigen bedrijf gestart. Na enig marktonderzoek vond zij dat er een gat in de markt zat. Het uitlaten van honden voor anderen die dat niet willen of (tijdelijk) niet kunnen.

Zelf heeft zij Bobby, een hond van vijftien jaar die zij van de Vogeltjesmarkt in Antwerpen haalde. Dat bracht haar de liefde voor honden. Al anderhalf jaar geleden begon zij twee andere honden mee te nemen als zij haar Bobby uitliet. Omdat zij zelf werkte, wist zij hoe lastig het was als de hond tijdens haar werktijden uitgelaten moest worden. De volgende stap was het plaatsen van een advertentie in de WWW. Daar kreeg ze veel reacties op. Dat leidde ertoe dat zij zich inschreef bij de KvK, een auto voor de honden aanschafte en haar werk opzegde, om als bedrijf te starten.

De honden moeten passen in de groep en niet weglopen. Dat wordt eerst getest, voor de hond door haar wordt aangenomen. UIteraard moet de hond gezond zijn. Als zij de honden uitlaat heeft zij altijd een mobieltje bij zich met de nummers van de baasjes, opdat zij direct contact op kan nemen als er zich iets zou voordoen.

Cani Allegri heet haar bedrijf. Ingegeven door de Italiaanse achtergrond van haar man. Zij is te bereiken op 035 6565027 en 06 281 416 67.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Windstil 18º Naar volgende bericht