Rik Jungmann

---

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Straks over Antoniusterrein

Wijdemeren, 24 september 2006

De gemeente gaat proberen beter te communiceren met omwonenden van plaatsen waar de gemeente gaat bouwen. Te beginnen met het Antoniusterrein.

Persbericht 15-9-2006

Nieuwsbrief 'Straks' voor omwonenden
van bouwprojecten van gemeente

Burgemeester en wethouders willen beter communiceren met omwonenden van bouwprojecten van de gemeente. Hiervoor introduceert de gemeente de nieuwsbrief 'Straks'. De eerste nieuwsbrief is voor omwonenden van het St. Antoniusterrein in Kortenhoef. Circa 150 omwonenden ontvangen de nieuwsbrief deze week in hun brievenbus.

In de nieuwsbrief staat uitleg over de toekomstige veranderingen bij de mensen in de buurt. In het geval van het Antoniusterrein in Kortenhoef gaat het over de soort woningen die er komen, het belang van het plan, de wijze waarop inwoners hun mening erover kunnen geven, het tijdpad en wie ze kunnen benaderen voor meer informatie.

De nieuwsbrieven publiceert de gemeente ook op www.wijdemeren.nl . Inwoners van het betreffende dorp die niet automatisch een exemplaar krijgen toegestuurd, maar wel belangstelling hebben, kunnen zich gratis abonneren. De nieuwsbrief komt circa 2 keer per jaar uit gedurende het project.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 25º Naar volgende bericht