Nieuw Emailadres WWK!
Wijdemeren 28-10-2006

Het emailadres van de redactie van de Wijdemeerse Webkrant is veranderd. Het is nu webkrant@wijdemeren.com.

De afgelopen zes jaar was het emailadres van de redactie van de Wijdemeerse Webkrant webkrant@wijdemeren.com. Dat kwam omdat de WWK ooit is begonnen als een onderdeel van de website van Plassennet. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons.

De webkrant verhuisde van plassennet.nl naar wijdemeren.nl. En van wijdemeren.nl naar wijdemeren.com. Tijd dus om het emailadres aan te passen, zodat het weer klopt met de domeinnaam waar u ons kunt vinden.

webkrant@wijdemeren.com

webkrant@wijdemeren.com blijft nog wel even werken, maar het einde van dat emailadres is in zicht. Vandaar een vriendelijk verzoek om ons nieuwe emailadres op uw systeem even toe te voegen en het oude te verwijderen.

Hoe vindt u ons?

U kunt twee url's gebruiken, die allebei bij ons uitkomen:

www.wijdemeersewebkrant.nl en www.wijdemeren.com.

Direct reageren

Wilt u direct reageren op de inhoud van een bericht, klik dan op "reageer" (rechts hiervan). Met het formulier kunt u fris van de lever uw commentaar geven of de inhoud corrigeren.

Een email sturen

Heeft u een bericht voor ons (bijv.in MS Word formaat) en/of een foto bij uw bericht, gebruik dan het emailadres webkrant@wijdemeren.com. Wij kunnen niet overal in Wijdemeren zijn, dus als u iets opmerkelijks ziet of hoort, dan houden wij ons sterk aanbevolen voor uw nieuwtjes.

Meer weten?

Wilt u meer weten over reacties, persberichten of adverteren, kijk dan even op het colofon van de WWK.

 

 

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann