Leeuwenlaan: Bomkrater?
's-Graveland, 26 oktober 2006

Bob Colijn ging naar de kapper. Op de hoek van de Leeuwenlaan. Alsof daar een bom is gevallen die alle bomen heeft weggemaaid.

Ingezonden Brief

Geachte Redactie,

Hedenmiddag had ik een afspraak bij mijn kapper, op de hoek van de Leewenlaan en jullie zullen begrijpen dat ik even dacht dat het oorlog was, alsof er een bom is gevallen. Werkelijk niet te geloven, al die fraaie bomen gestript, is dat nou werkelijk noodzakelijk ???

Ik ondersteun derhalve die reactie die van mevr. uit Hilversum die zo treurig is geworden. De mooiste bomenlaan is nu verworden tot de lelijkste laan van Nederland !!!

Zie ook uw artikel met foto's Kaalslag is begonnen. Werkelijk om treurig van te worden, hoelang gaat dat wel niet duren voordat de natuur weer hersteld is. Zijn al die bomen werkelijk ziek of is het makkelijker om alles te slopen, aan de stammen te zien die op straat liggen, ziet het hout er zeer gezond uit. Leuk voor de verkoop, maar niet voor de bewoners van onze regio.

Wie is hier verantwoordelijk voor en wie beslist dat zonder overleg met de bewoners en gebruikers?? In Amsterdam houden ze een hele avond een Hoorzitting als er 1 boom gekapt moet worden en burgers mogen hun bomen in eigen tuin ook niet kappen. Zo worden we steeds weer voor voldongen feiten gesteld, zonder inspraak etc.

Kortom de herfst is aangebroken, maar ook voor ons milieu.
Treurig maar dus helaas ook waar.


Mvrgr.

Bob J. Colijn
Kortenhoef.

 

 

home
verder
terug
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Ing. Brief
foto
---
auteur
Rik Jungmann