Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Sypesteyn extra Open

Loosdrecht, 19 oktober 2006

Vanwege het mooie weer en de prachtige herfstkleuren in de tuin is Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht een week extra open in de herfstvakantie.

Persbericht

Kasteel Sypesteyn extra open in de herfstvakantie

Omdat het zo'n mooi najaar is en de kasteeltuin prachtig begint te kleuren is Sypesteyn dit jaar een weekje langer open. Tussen 24 t/m 29 oktober zijn er dagelijks rondleidingen door het kasteel, om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

De bladeren kleuren prachtig, de appels zijn gevallen (en verzameld) maar de tuin ligt nog bezaaid met kastanjes en noten. Kom eens rustig wandelen en genieten. Overal schieten de paddestoelen uit de grond. Het is de laatste week dat u de tentoonstelling "Bloemen op Bezoek" nog kunt bezichtigen. De fuchsia's in de tuin die deze zomer door een particulier waren uitgeleend en maandenlang in volle bloei hebben gestaan, verhuizen binnenkort weer naar de winterberging. Maar in het kasteel staan de bloemen op het bekende Loosdrechtse porselein er nog steeds schitterend bij. Gebruik de herfstvakantie om nog eens langs te komen!

Kasteel Sypesteyn blijft voor groepsbezoek de hele winter open, maar dan alleen op afspraak. Daarnaast zijn er nog andere gelegenheden als u volgende week niet zou kunnen komen: op 11 november is er de eerste grote Sypesteyn-lezing, op 2 december komt Sinterklaas misschien wel langs, op 17 december wordt er een vrolijke kerstfair in de tuin gehouden -met (onder voorbehoud) een levende kersstal en tal van kinderactiviteiten.

En tot slot: Sypesteyn is, na het succes van vorig jaar, weer open op 2de kerstdag t/m 29 december. Sypesteyn is er niet alleen voor bezoekers uit Wijdemeren, maar we hopen toch elke inwoner wel eens op het kasteel te mogen begroeten! Ook zijn wij een geliefde, romantische trouwlocatie. Het nieuwe jaar wordt op 14 januari begonnen met een speciale Bruidsbeurs , waar u ook kunt kennismaken met de nieuwe catering in het kasteel!


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil 15º Naar volgende bericht